Dit jaar hopen we de wandelvierdaagse te organiseren op 17, 18, 19 en 20 juni. De afstanden zijn 5 km, 10 km. Ook dit jaar  is de mogelijkheid om de kinderen van groep 0, 1 en 2 mee te laten doen op 1 avond. De afstand is 5 km en dit kan alleen op de donderdagavond. Zij krijgen dan de 1-daagse medaille. Dit moet wel duidelijk aangegeven worden bij  het inschrijven van de deelnemers. Let op, deze mogelijkheid is alleen voor de kinderen van groep 0, 1 en 2! (ze mogen natuurlijk ook alle 4 de dagen meelopen)

De kinderen van groep 7,8 en evt. groep 6 worden geadviseerd met de 10 km afstand mee te gaan lopen. Uiteraard onder begeleiding.

 

Elke avond starten de scholen 5 km om 18:30, 5 km particulieren of vereniging om 19:00 vanaf de parkeerplaats achter sporthal d'Overtoom, Grutto 1. De 10 km start om 18:45 en de 15 km tussen 18.00-18.30.  Behalve de donderdag dan starten we met de 5 km om 18:45 en met de 10 km 18:15.

Ook dit jaar kun je achter d' Overtoom aan de kleur zien waar je moet gaan starten met je school. Deze kleur is hetzelfde als de kleur van je schoolshirt.

De laatste avond mag er niet !!!! ingehaald worden in verband met de samenkomst op de Koppel. Dit om de muziekkorpsen netjes tussen de wandelaars te zetten en om het wachten tot minimum te beperken. Daarna volgt een feestelijke binnenkomst.

De scholen gaan zich digitaal inschrijven. Ga naar de link Inschrijven en kies de groep scholen. Je kan het beste per  afstand inschrijven. Je krijgt dan per afstand een inschrijfformulier dit is duidelijk en overzichtelijk het aantal deelnemers en bedrag staat daar op aangegeven.  Kom met de bevestiging naar de inloopavond. Het bedrag kan betaald worden en de loopkaart kan worden meegenomen.

De kosten zijn € 2,50 per persoon. Kosten voor de 1-daagse medaille zijn € 2,00 per persoon.(Deze prijzen gelden bij het voor inschrijven). Tijdens de voor inschrijfavond 12 juni tussen 19:00 en 20:30 uur in de hal van de sporthal d'Overtoom, Grutto 1 is er gelegenheid om te betalen en de loopkaarten af te halen. LET OP DIT JAAR GELDT VOOR ALLE SCHOLEN ALLES INLEVEREN OP WOENSDAGAVOND 12 juni in D' OVERTOOM 19.00-20.30!! 

Wilt u per inschrijving vermelden hoeveel vrijwilligers er meelopen? 

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat de begeleiders/vrijwilligers goed toezicht houden op de kinderen in de groep die zij begeleiden.