Dit jaar hopen we de wandelvierdaagse te organiseren op 5, 6, 7 en 8 juni 2023. De afstanden zijn 5 km, 10 km. Ook dit jaar is de mogelijkheid om de kinderen van groep 0, 1 en 2 mee te laten doen op 1 avond. De afstand is 5 km en dit kan alleen op de donderdagavond. Zij krijgen dan de 1-daagse medaille. Dit moet wel duidelijk aangegeven worden bij het inschrijven van de deelnemers. Let op, deze mogelijkheid is alleen voor de kinderen van groep 0, 1 en 2! (Zij mogen natuurlijk ook alle 4 de dagen meelopen)
De kinderen van groep 7,8 en evt. groep 6 worden geadviseerd met de 10 km afstand mee te gaan lopen. Uiteraard onder begeleiding.
 
Elke avond starten de scholen 5 km om 18.30uur, 5 km particulieren of vereniging om 18.45 uur vanaf de parkeerplaats achter sporthal d' Overtoom, Grutto 1. De 10 km start om ALLE AVONDEN 18.15 uur.  Dit jaar gaan we eerder starten met de 10km omdat hier veel vraag naar was. We gaan deze avondvierdaagse evalueren hoe het is verlopen.
15 km tussen 18.00-18.30.  Behalve de donderdag dan starten we met de 5 km om 18:45uur en met de 10 km 18:15uur.
Ook dit jaar kan je achter d' Overtoom aan de kleur zien waar je moet gaan starten met je school. Deze kleur is hetzelfde als de kleur van je schoolshirt.
 
 
De scholen gaan zich digitaal inschrijven. Dit kan vanaf 22 mei ‘23 (3 juni inleveren).  Ga naar de link inschrijven en kies de groep scholen. Je kan het beste per afstand inschrijven. Je krijgt dan per afstand een inschrijfformulier dit is duidelijk en overzichtelijk het aantal deelnemers en bedrag staat daarop aangegeven. 
 
De kosten zijn € 4,- per persoon. Kosten voor de 1-daagse medaille zijn € 3,- per persoon. (Deze prijzen gelden bij het voor inschrijven). Let op na het inschrijven kunnen wij geen aanpassingen meer doen! Kinderen die zich nog later willen inschrijven kunnen dan niet meer via school inschrijven maar moeten zichzelf inschrijven. Wilt u per inschrijving vermelden hoeveel vrijwilligers er meelopen. Dit is zeer belangrijk zodat wij weten
Hoeveel mensen er elke avond aanwezig zijn!
 
LET OP! 
Op Woensdagavond 31 mei kunnen de scholen tussen 19.00 en 20.00uur aan de Bergroede 30 betalen en de loopkaarten afhalen. Graag de inschrijfbevestiging meenemen. 
 
Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat de begeleiders/vrijwilligers goed toezicht houden op de kinderen in de groep die zij begeleiden.