Dit jaar hopen we de wandelvierdaagse te organiseren op 13, 14, 15  en 16 juni 2022 De afstanden zijn 5 km, 10 km. Ook dit jaar  is de mogelijkheid om de kinderen van groep 0, 1 en 2 mee te laten doen op 1 avond. De afstand is 5 km en dit kan alleen op de donderdagavond. Zij krijgen dan de 1-daagse medaille. Dit moet wel duidelijk aangegeven worden bij  het inschrijven van de deelnemers. Let op, deze mogelijkheid is alleen voor de kinderen van groep 0, 1 en 2! (ze mogen natuurlijk ook alle 4 de dagen meelopen)

De kinderen van groep 7,8 en evt. groep 6 worden geadviseerd met de 10 km afstand mee te gaan lopen. Uiteraard onder begeleiding.

 

Elke avond starten de scholen 5 km om 18:30, 5 km particulieren of vereniging om 19:00 vanaf de parkeerplaats achter sporthal d'Overtoom, Grutto 1. De 10 km start om 18:45 en de 15 km tussen 18.00-18.30.  Behalve de donderdag dan starten we met de 5 km om 18:45 en met de 10 km 18:15.

Ook dit jaar kun je achter d' Overtoom aan de kleur zien waar je moet gaan starten met je school. Deze kleur is hetzelfde als de kleur van je schoolshirt.

De laatste avond mag er niet !!!! ingehaald worden in verband met de samenkomst op de Koppel. Dit om de muziekkorpsen netjes tussen de wandelaars te zetten en om het wachten tot minimum te beperken. Daarna volgt een feestelijke binnenkomst.

De scholen gaan zich digitaal inschrijven. Dit kan vanaf 1 juni 2022.  Ga naar de link Inschrijven en kies de groep scholen. Je kan het beste per afstand inschrijven. Je krijgt dan per afstand een inschrijfformulier dit is duidelijk en overzichtelijk het aantal deelnemers en bedrag staat daar op aangegeven.

De kosten zijn € 4,- per persoon. Kosten voor de 1-daagse medaille zijn € 3,- per persoon.(Deze prijzen gelden bij het voor inschrijven). Let op na het inschrijven kunnen wij geen aanpassingen meer doen! Kinderen die zich nog later willen inschrijven kunnen dan niet meer via school inschrijven maar moeten dit individueel doen. 

LET OP! 

Op Woensdagavond 8 juni kunnen de scholen tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Bergroede 30 betalen en de loopkaarten afhalen.  Let op!! niet meer in d' Overtoom.

Wilt u per inschrijving vermelden hoeveel vrijwilligers er meelopen? 

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat de begeleiders/vrijwilligers goed toezicht houden op de kinderen in de groep die zij begeleiden.